:: www.energievitala.ro  |  Energie Vitală ::

Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitalã

-prin intermediul Generatoarelor de Energie Vitala & Forță Vitala (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice) inglobate / incorporate- genereaza tot timpul, emana- si transmit incontinuu Forta Vitala & Energie Vitala Universala, care -modulata corespunzator, prin intermediul- si cu ajutorul unor "legaturi structurale" adecvate (cum este de ex. discul cuplului de transfer de la TC 99), ajunge la "persoana tinta" / 'target', care poate prelua -constient!- aceste energii dinamice, pozitive si benefice, pentru a le utiliza cum crede cel mai bine de cuviinta, pt a-l folosi in vedea obtinerii rezultatelor preconizate, a atingerii scopurilor programate si a telurilor propuse.

Insa, este decizia -dar,- si rãspunderea fiecãruia pentru ce-, cum-, în ce scop si cu ce randament si eficacitate utilizeazã aceasta Energie !

Prin achizitionarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitalã, veti fi proprietarul unor instrumente versatile puternice si extrem de eficace, cu acesta va veti darui posibilitatea de a avea in posesie un ajutor -invizibil- foarte eficient, care vã va da siguranta- si stabilitate, vã va ajuta sa prosperati, vã va asigura putere si tarie pt a invinge obiceiurile negative si ca sã le inlocuiti cu obiceiuri noi, pozitive si dezirabile, si vã va asigura permanenta Dvs. avansare si progres, si -datorita si rezultatelor obtinute- vã va marii increderea in sine, .

Este investitia cea mai buna, fiindca investiti in Dvs. si -implicit- in viitorul Dvs.!

Mai multe informații: www.energievitala.ro

Postări populare de pe acest blog